Torta díszítő lap

700 Ft tartalmazza az Áfát

Torta díszítő lap

Egyszerű tortából is varázsolhatunk nagyszerű tortát, pillanatok alatt. Műanyag torta díszítő lapok 10 különböző mintával. Az ár egy darabra értendő, vásárláskor jelölje meg melyik mintákból szeretne rendelni.

Átmérő: 20 cm

Kiürítés

Leírás

Torta díszítő lap

Egyszerű tortából is varázsolhatunk nagyszerű tortát, pillanatok alatt. 10 különböző mintát kínálunk, hogy minden alkalomra, ünnepre, jeles eseményre készíthess gyönyörű tortákat. Születésnap, karácsony, ballagás, évforduló, nálunk minden alkalomhoz illő torta díszítő lap megtalálható. Vond be a tortát krémmel, helyezd a tortára a lapot, szórd meg kakóporral, vagy torta díszítő reszelékkel, vedd le róla a torta díszítő lapot és már kész is. Ennyire egyszerű, és mégis nagyszerű. A lapot levéve a minta ott marad a tortán kakaóporból, vagy torta reszelékből. Mindenki örül a süteményeknek, különösen akkor, ha azok üzenetet is hordoznak. Lepd meg kedvesed, szivecskés tortával, gyermeked, ballagása alkalmából congratulation feliratú tortával, vagy például az adventi heteken egy-egy karácsonyi motívumos torta is igazán nagy sikert tud aratni.

Tipp: Tejszínkrémmel bevont torták esetében bármilyen díszítést használhatunk, mert világos alapra a legkönnyebb díszíteni, akár kakaóporral is.

Az ár egy darabra értendő, vásárláskor jelölje meg melyik mintákból szeretne rendelni.

Átmérő: 20 cm

Kínálatunkban a kávé díszítő lapok lapok is megtalálhatóak.

További információk

Tömeg 3 g
Forma minta

congratulations, Csillag, happy birthday gyertyával, happy birthday lufikkal, harangok, hullámok, két nagy szív, sok kis szív, télapó, virágok