Teknőc gyermek fotel

13.290 Ft tartalmazza az Áfát

Teknőc fotel

Tündéri kiegészítője a gyermek szobának, melyre a gyermekek szívesen ülnek le, hiszem kedvenc teknőcük ölébe huppanhatnak. Kedves plüss, puha fotel, vatelin töltettel, mely puha. Gyermekek részére tervezve.

Mérete: 50*50*45 cm
Súlya: kb 2 kg

Elfogyott

Leírás

Teknőc gyermek fotel

Tündéri kiegészítője a gyermek szobának, melyre a gyermekek szívesen ülnek le, hiszen kedvenc teknőcük ölébe huppanhatnak. Kedves plüss, puha fotel, vatelin töltettel, mely puha. 1-5 éves korú gyermekek részére tervezve. Ez a fotel olyan kiegészítője lehet a gyerekszobának, amelyre nagyobb korában is mindig szívesen emlékszik vissza a gyermek, hiszen pihe puha, és nagyon aranyos. Nagyon vidám, és szeretni való kis teknőc, mely színt visz a gyerekszobába.

Tipp: babalátogatóba, első születésnapra, karácsonyra remek ajándék, aminek nagyon örül a gyermek. Bármilyen alkalomra is veszed, a csillogó szemek és az öröm nem marad el. Másmilyen állatfigurát szeretnél? Tekintsd meg többi gyermek fotelünket is, kínálatunkban mackót és zsiráfot is találsz.

Tedd emlékezetessé az ajándékozást, és varázsolj örömteli hangulatot a gyerekszobába fotelünkkel, vidám, élénk színű kis teknőc a minden napok öröméért.

A teknőc fotel, a fotón is látható, tömött állapotbankerül kiküldésre, hogy a kicsi azonnal megölelgethesse. Töltete prémium minőségű szilikonizált vatelin.

Mérete: 50*50*45 cm (egy 50*50cm-es alapterületen fér el, és 45 cm magas)
Súlya: 2 kg

További információk

Tömeg 2000 g