Tejüveg fólia narancs virágos mintával

2.290 Ft tartalmazza az Áfát

Tejüveg fólia narancs

Nem szeretnéd, hogy az üvegen át lehessen látni, de jó lenne ha a fény átjönne az ablakon? Ha igazán klassz megoldást keresel, akkor ez a legjobb választás! Ablaküvegre, bútorra, bármilyen sima felületre. Tedd otthonod varázsaltossá!

Egy ív mérete: 45 cm  x 100 cm

Készleten

Leírás

Tejüveg fólia narancs virágos mintával

Szeretnéd otthonod modernebbé varázsolni? Nem szeretnéd, hogy az üvegen át lehessen látni, de jó lenne ha a fény átjönne az ablakon? Ha nem szereted a függönyt, és valami igazán klassz megoldást keresel, akkor ez a legjobb választás! Ablaküvegre, bútorra, bármilyen sima felületre. Tedd otthonod varázsaltossá! Irodaházakba, intézményeknek is ajánljuk, ahol szempont az, hogy az üvegen ne lássanak be. A tejüveg fólia egy modern, és esztétikus megoldás a nem kívánatos bekukucskálások kivédésére. Otthoni felhasználás esetén pedig hangulatot varázsol, nem lesz olyan egyhangú az ablak, és ha nem szereted a függönyt, ez különösen jó megoldás. Tisztítása is egyszerű, szappanos vízzel, szivaccsal egyszerűen le lehet mosni a felületét, de ablaktisztítóval is tisztítható.

Egy ív mérete: 45 cm  x 100 cm

Kínálatunkabn több féle mintájú fólia van, tekintse meg őket itt.

A tejüveg fólia öntapadós, és felhelyezéskor ügyelni kell rá, hogy ne maradjon légbuborék alatta, óvatosan kell felsimítani a felületre. Az esetleges gyűrődés, szakszerű felhelyezéssel a fóliáról kisimul. A fóliát felhelyezési útmutatóval küldjük.

További információk

Tömeg 70 g