Pocizsák sport

3.390 Ft3.990 Ft tartalmazza az Áfát

Pocizsák sport

A pocizsák a létező legkényelmesebb baba hálózsák, mely pihe puha anyagból készül, vastag derék résszel, ami nagyon kényelmes viselet a babának, kénye-kedve szerint rúgkapálhat benne, nem fogja se a kezénél, se a hátánál feszíteni, visszafogni őt. Kényelmes, puha, és meleg.

 

Kiürítés
Cikkszám: E0041-3 Kategória:

Leírás

Pocizsák sport

A pocizsák a létező legkényelmesebb baba hálózsák, mely pihe puha anyagból készül, vastag derék résszel, ami nagyon kényelmes viselet a babának, kénye-kedve szerint rúgkapálhat benne, nem fogja se a kezénél, se a hátánál feszíteni, visszafogni őt. Kényelmes, puha, és meleg. Azok a babák, akik pocizsákban alusznak, kipihentebben ébrednek. Sport mintájú, pihe-puha hálózsák.

Melegen tartja a babát, nem tudja lerúgni magáról, különlegesen puha anyagú. Minden baba imádja. Ha szeretnéd, hogy gyermeked kényelmesen és garantáltan betakarózva aludjon, még ma vásárold meg számára a Horgolt Baba Holmi által készített pocizsákot! Több féle színben készítjük, és több féle méretben. Teljes kínálatunk webáruházunkban megtekinthető. Öröm a babának, és öröm a szülőknek, hiszen a pihentető alvás alapvetően meghatározza hangulatunkat. Ha a baba nem fázik éjjel, nem nyűgösködik, és mosollyal az arcán ébred.

Méretek: 0-3 hónapos babáknak, 3-6 hónapos babáknak, 6-12 hónapos babáknak és 13-18 hónapos babáknak.

A pocizsák elkészítési ideje: 1-10 nap (a beérkező rendelések mennyiségétől függően)

Szeretnél mindig értesülni aktuális újdonságainkról? Kövess minket facebook oldalunkon!

További információk

Tömeg 200 g
Méret

0-3 hónapos, 3-6 hónapos, 6-12 hónapos, 13-18 hónapos