Mikulás zsák névre szólóan W

1.690 Ft tartalmazza az Áfát

Mikulás zsák névre szólóan W
Egyedi mikulás zsák, karácsonyi motívummal és névre szóló feliratozással. Varázsold még hangulatosabbá a Mikulás várását egyedi, névre szóló Mikulás zsákokkal az egész család számára, melyek évről évre felhasználhatóak, és emlékül elrakhatóak. A minta rajta nem matrica, anyagában festett, így mosás során nem válik töredezetté és nem kopik ki. A zsák méreténél fogva alkalmas egy hagyományos értelemben vett Mikulás ajándék befogadására.
Elkészítési idő: 2-9 nap
Mérete: 16*29 cm
Anyaga: 100 % poliészter
Cikkszám: E000162 Kategória:
20 darab, vagy a feletti vásárlás esetén 10%-os árkedvezményt adunk termékünk árából, 50 darab, vagy a feletti vásárlás esetén 15%-os árkedvezményt adunk termékünk árából.

Leírás

Mikulás zsák névre szólóan W
Egyedi textil zsák, hangulatos karácsonyi motívummal és névre szóló feliratozással. Varázsold még hangulatosabbá a Mikulás ünnepet egyedi, névre szóló zsákokkal az egész család számára személyesebbé téve az ajándékokat. Termékeink évről évre felhasználhatóak, és emlékül elrakhatóak, moshatóak is, ezáltal környezetbarátak. A minta rajta nem matrica, anyagában festett, így mosás során nem válik töredezetté és nem kopik ki, évek múlva is ugyanolyan gyönyörűek maradnak, az egész család örömére. Kínálatunkban több, mint 40 féle Mikulás zsák mintából választhatsz, így mindenkinek az egyéniségéhez illőt tudsz választani.

Megjegyzésben a rendelés végén jelezd, hogy milyen nevet kérsz rá, bármilyen névvel elkészítjük.

Tipp: Hidd el, nemcsak a gyerekek örülnek a személyes, névre szóló ajándékoknak, hanem a felnőttek is. A szülők, nagyszülők, és mindenki más, aki fontos nekünk értékelni fogja, hogy személyre szólóan kapja meg ajándékát. Apa, Anya, Nagymama vagy Nagypapa felirattal is szívesen elkészítjük a Mikulás zsákokat.

Elkészítési idő: 2-9 nap
A Horgolt Baba Holmi saját készítésű terméke. A terméket szatén megkötővel küldjük.

Mérete: 16*29 cm
A zsák, méreténél fogva alkalmas egy hagyományos értelemben vett Mikulás ajándék befogadására.
Anyaga: 100 % poliészter

További információk

Tömeg 5 g
Méret

50es, 56os, 62es, 68as, 74es, 80as, 86os, 92es, 98as

Modell

,