Textil mikulás zsák névre szólóan Dz

1.690 Ft tartalmazza az Áfát

Textil mikulás zsák névre szólóan, karácsonyi motívummal (bármilyen névvel elkészítjük). Varázsold még hangulatosabbá a Mikulás várását egyedi, névre szóló zsákokkal az egész család számára. A minta rajta nem matrica, anyagában festett, így mosás során nem válik töredezetté és nem kopik ki.

Mérete: 16*29 cm
Anyaga: 100 % poliészter

Cikkszám: E000156 Kategória:
50 darab, vagy a feletti vásárlás esetén 10%-os árkedvezményt adunk termékünk árából.

Leírás

Textil mikulás zsák névre szólóan Dz

Egyedi textil zsák, hangulatos karácsonyi motívummal és névre szóló feliratozással. Varázsold még hangulatosabbá a Mikulás ünnepet egyedi, névre szóló zsákokkal az egész család számára személyesebbé téve az ajándékokat. Termékeink évről évre felhasználhatóak, és emlékül elrakhatóak, moshatóak is, ezáltal környezetbarátak. A minta rajta nem matrica, anyagában festett, így mosás során nem válik töredezetté és nem kopik ki, évek múlva is ugyanolyan gyönyörűek maradnak, az egész család örömére. Kínálatunkban több, mint 40 féle Mikulás zsák mintából választhatsz, így mindenkinek az egyéniségéhez illőt tudsz választani. Az öröm, amit az ajándékozottnak okozunk azzal, hogy személyre szabott meglepetéssel kedveskedünk, az pedig mindennél többet ér.

Megjegyzésben a rendelés végén jelezd, hogy milyen nevet kérsz rá, bármilyen névvel elkészítjük.

Tipp: Hidd el, nemcsak a gyerekek örülnek a személyes, névre szóló ajándékoknak, hanem a felnőttek is. A szülők, nagyszülők, és mindenki más, aki fontos nekünk értékelni fogja, hogy személyre szólóan kapja meg ajándékát. Apa, Anya, Nagymama vagy Nagypapa felirattal is szívesen elkészítjük a Mikulás zsákokat.

Termék tulajdonságok:

Elkészítési idő: 2-9 nap, a Horgolt Baba Holmi saját készítésű terméke. A terméket szatén megkötővel küldjük.
Mérete: 16*29 cm – a mikulás zsák, méreténél fogva alkalmas egy hagyományos értelemben vett mikulás ajándék befogadására.
Anyaga: 100 % poliészter

Amennyiben kérdésed van a mikulás zsákjainkkal kapcsolatban, meígrhatod nekünk Facebook oldalunknak írt üzenetben is.

További információk

Tömeg 10 g
Méret

50es, 56os, 62es, 68as, 74es, 80as, 86os, 92es, 98as

Modell

,