Motorháztető matrica csík mazdigazdiknak

2.500 Ft tartalmazza az Áfát

Motorháztető matrica csík mazdigazdiknak

Mazdát vezetni egy életérzés, ahogy mondani szokás a zoom-zoom. Egy mazda megérdemli, hogy gondos gazdája szebbé varázsolja. Mérete kompatibilis GG, GY, facelift előtti és utáni modellekhez egyaránt (2002-2007). Igazán vagány, és stílusos megjelenést kölcsönöz autódnak.

Több féle színben készítjük, applikáló fóliával együtt küldjük.

Kiürítés
Cikkszám: A00306 Kategória:

Leírás

Motorháztető matrica csík mazdigazdiknak

Mazdát vezetni egy életérzés, ahogy mondani szokás a zoom-zoom. Egy mazda megérdemli a törődést, és hogy gondos gazdája szebbé varázsolja. A 6-ost szerető gondos mazdigazdikank készült ez a motorháztető csík matrica, mely mérete a motorháztető méretéhez van igazítva. Kompatibilis GG, GY, facelift előtti és utáni modellekhez egyaránt (2002-2007). Igazán vagány, és stílusos megjelenést kölcsönöz autódnak a jól megválasztott autó matrica. És ha már vettél egy csodálatos autót, miért ne tehetnéd igazán dögössé?! Minden belevaló 6-os érdemel egy nózi matricát.

Több féle színben készítjük, applikáló fóliával együtt küldjük a könnyű felhelyezés érdekében. A matrica időjárás álló, kívülről felhelyezhető, felhelyezés előtt 8 napig ne waxold az autót! Felhelyezési útmutatót küldünk a matrica mellé. 😉 Ha kérdésed van a matricával kapcsolatban, keress bátran, szívesen segítünk.

Tipp: egyedi feliratot is tudunk készíteni rá, vagy kérheted felirat nélküli verzióban is, hogy igazán a Te stílusod legyen. (rendelés végén, szállítási adatok alatti megjegyzés rovatba tudsz írni nekünk)

Mérete: 19*96 cm

További matricánkat webáruházunkban, autó matrica kategóriában találod.

További információk

Tömeg 150 g
Szín

, , ,

Felirat színe

, , , , ,

Modell

, , , , ,