Masni tornazsák

2.990 Ft3.790 Ft tartalmazza az Áfát

Masni tornazsák

Szeretnéd ha gyermeked egyből felismerné tornazsákját? Mi megalkottuk az újegenerációs, ovis jel ovis tornazsákokat. Ráadásul kérheted a gyermeked nevével, feliratozva is. Szerezz örömet gyermekednek, és válassz neki újgenerációs ovis és tornazsákot, melyek erősek, tartósak, és mosógépben moshatóak.

Kiürítés
Cikkszám: K0022ug1-12 Kategória:

Leírás

Masni tornazsák

Szeretnéd ha gyermeked egyből felismerné tornazsákját? Mi megalkottuk az újegenerációs, ovis jel ovis tornazsákokat. Ráadásul kérheted a gyermeked nevével, feliratozva is. Szerezz örömet gyermekednek, és válassz neki újgenerációs ovis és tornazsákot, melyek erősek, tartósak, és mosógépben moshatóak. Ez az ovis zsák nem csak egy anyagzsák, hanem olyan csoda, melyet mindig azonnal felismer a gyermeked és nem keveri össze senkiével sem, hiszen az ő jele az ő tornazsákja. Azt hiszem ez a legfantasztikusabb fejlesztés, ami egy ovis és egy tornazsákkal történhet. Ráadásul a gyermeked is szívesen fogja használni, hiszen tüneményes, és praktikus.

Tipp: Kínálatunkban az új generációs ovis zsákokat is megtalálod, így szettben tudja vinni gyermeked az óvodába a tündéri ovis és tornazsákot.

Termékjellemzők:

Mérete: 33*40 cm (ovis szabvány méret). A tornazsák anyaga polyester – erős, tartós anyagból készítjük. Nem kell aggódnod azon sem, ha bepiszkolódik, hiszen mosógépben, 40 fokon kimoshatod.
Erős, a masni tornazsák színéhez illő, pamut zsinór összehúzóval küldjük.

A Horgolt Baba Holmi saját készítésű terméke. Elkészítési idő: 2-8 nap (augusztusban ez akár 14 napra is kitolódhat!)

További információk

Tömeg 21 g
Jel

Ovis jel nélkül, Ovis jellel (megjegyzésben írja meg milyen jelt kér)

Modell

,