Maci gyermek fotel kék

12.490 Ft tartalmazza az Áfát

Maci gyermek fotel kék

Tündéri kiegészítője a gyermek szobának, melyre a gyermekek szívesen ülnek le, hiszem kedvenc mackójuk ölébe huppanhatnak. Kedves plüss, puha fotel, vatelin töltettel, mely puha. Gyermekek részére tervezve.

Mérete: 50*50*45 cm
Súlya: kb 2 kg

Készleten

Leírás

Maci gyermek fotel kék

Tündéri kiegészítője a gyermek szobának, melyre a gyermekek szívesen ülnek le, hiszen kedvenc mackójuk ölébe huppanhatnak. Kedves plüss, puha fotel, vatelin töltettel, mely puha. 1-5 éves korú gyermekek részére tervezve. Ez a fotel olyan kiegészítője lehet a gyerekszobának, amelyre nagyobb korában is mindig szívesen emlékszik vissza a gyermek, hiszen pihe puha, és nagyon aranyos. A mackóhoz tartozik egy sapka is, melyet a mackó fehére is tehetsz, de a gyermek szívesen fogja felvenni, hiszen kedvenc mackója sapkáját minden gyermek nagyra becsüli.

Tipp: babalátogatóba, első születésnapra, karácsonyra remek ajándék, aminek nagyon örül a gyermek. Bármilyen alkalomra is veszed, a csillogó szemek és az öröm nem marad el.
Rózsaszín verzióban is elérhető kínálatunkban, hogy a kislányokat is meg tudd lepni.

Tedd emlékezetessé az ajándékozást, és varázsolj örömteli hangulatot a gyerekszobába fotelünkkel.

A maci fotel, a fotón is látható, tömött állapotbankerül kiküldésre, hogy a kicsi azonnal megölelgethesse. Töltete prémium minőségű szilikonizált vatelin.

Mérete: 50*50*45 cm (egy 50*50cm-es alapterületen fér el, és 45 cm magas)
Súlya: 2 kg

További információk

Tömeg 2000 g