Hétszínvirág ballagó tarisznya

1.190 Ft tartalmazza az Áfát

Ballagó tarisznya hétszínvirág

Az emlékül kapott tarisznya lehet egy hagyományos tarisznya, vagy lehet egy tündéri, emlékezetes, különleges tarisznya is. Lehet olyan, amire a kicsik szívesen ügyelnek, és örömmel veszik át. Mi olyan tarisznyákat készítünk, melyek örömet szereznek a ballagó csöppségeknek.

A tarisznyákon megjelenő évszámot és /vagy csoport jelet ábrázoló figurát kérése szerint módosítjuk, bármelyik minta esetén!

Anyaga: 100% poliészter, vállpántja: 100% pamut
Mérete: 17*13 cm
Minimális rendelési mennyiség: 1 db

A tarisznyák elkészítési ideje mennyiségtől függően 1-11 nap.

Kérjük, hogy tarisznya rendelését időben adja le!

Cikkszám: TB0054 Kategória:

Leírás

Hétszínvirág ballagó tarisznya

Az emlékül kapott tarisznya lehet egy hagyományos tarisznya, vagy lehet egy tündéri, emlékezetes, különleges tarisznya is. Lehet olyan, amire a kicsik szívesen ügyelnek, és örömmel veszik át. A Horgolt Baba Holmi olyan tarisznyákat készít, melyek örömet szereznek a ballagó csöppségeknek.

Hisszük, hogy egy gyermeknek a ballagás, és a ballagásra kapott tarisznya különleges, és maradandó emlék. Éppen ezért, nem mindegy, hogy milyen tarisznyát választ az óvoda a gyermekek számára. Ez a tarisznya modellünk az óvodai csoport jelével készül.  Így évek múltán visszagondolva is mindig  emlékezni fog rá a gyermek, hogy melyik csoportba járt óvodába.

Több csoport is ballag az intézményből?  Kínálatunkban több, mint 70 féle csoportjeles tarisznyát talál, melyek megtekinthet webáruházunkban itt. Ha mégsem találta meg azt a csoport jelet, amit keresett, kérjük írjon nekünk e-mailt (info@horgoltbabaholmik.com), vagy facebook oldalunknak üzenetet, és mi elkészítjük a kért csoportjeles tarisznyát, melyről ingyenesen, látványtervet is küldünk. Lehetőség van a tarisznyákra az intézmény nevét vagy logóját is feltüntetni. Ebben az esetben, kérjük rendelés végén, szállítási adatok alatt, a megjegyzés rovatba írja meg nekünk.

Anyaga: 100% poliészter (filc),
Mérete: 17*13 cm
Minimális rendelési mennyiség: 1 db

A tarisznyák elkészítési ideje mennyiségtől függően 1-10 nap.

Kérjük, hogy tarisznya rendelését időben adja le!

További információk

Tömeg 3 g