Bézs fekete macskák ovis zsák

2.390 Ft tartalmazza az Áfát

Bézs fekete macskák ovis zsák

Ez az ovis zsák a Horgolt Baba Holmi “Lurkó” ovis zsák kollekciójának része. Különlegessége, hogy kérés szerint névvel, és igény szerint, ovis jellel is elkészítjük. Elöl két nagy zseb van rajta, amibe apróságokat tud tenni a gyermek (hajcsat, zokni stb).

Mérete: 40*55 cm
A zsák anyaga polyester.

A zsák anyaga polyester.

Törlés
Cikkszám: K0021nlrb-1 Kategória:

Leírás

Ez az ovis zsák a Horgolt Baba Holmi “Lurkó” ovis zsák kollekciójának része. Különlegessége, hogy kérés szerint névvel, és igény szerint, ovis jellel is elkészítjük. A kért nevet és jelet a választott variációknál tudod beírni. Választásod szerint készülhet függőleges vagy vízszintes nyílással. Néhány óvoda ragaszkodik egyikhez vagy másikhoz, mi a víszintes nyílást szoktuk javasolni, mert abból nem hullik ki a tartalom miközben a gyermek kotorja a ruháit benne. Elöl két nagy zseb van rajta, amibe apróságokat tud tenni a gyermek (hajcsat, zokni stb). Sokakban felmerül a kérdés, hogy miért írassák fel a gyermek nevét az ovis zsákra, a válasz roppant egyszerű. Igen, a gyermek még nem tud olvasni, DE az óvó néni igen… és apa is.. És ha nem anya megy a gyermekért… sok helyen megesik, hogy apa véletlenül rossz zsákba pakol. Szóval, praktikus dolog a jel mellett a nevet is feltüntetni a zsákon.

A lurkó zsákjainkhoz megtalálod kínálatunkban a hozzá illő tornazsákokat is. Érdemes szettben megvásárolni őket, mert az óvodában is van torna, ami miatt már oviban is kérik a tornazsákokat. Ha pedig egyformát vásárolsz a gyermekednek, akkor könnyedén fel fogja ismerni, hogy melyik az övé (de persze, ha ovis jelet is kérsz rá, akkor még könnyebb dolga lesz gyermekednek).

Az ovis zsák gépben, 40 fokon mosható. A nyílást, valamint zsebet szegő anyag színe esetenként eltérhet. Rendeléskor kérünk vedd figyelembe, hogy az elkészítési idő július és augusztus hónapban akár több nappal is kitolódhat!

Termékjellemzők:

Mérete: 40*55 cm
A zsák anyaga polyester.
Elkészítési idő: 1-9 nap

További információk

Tömeg 21 g
Modell

Érdekelhetnek még…