Autó háttámla védő

1.390 Ft tartalmazza az Áfát

Autó háttámla védő

Nagyon praktikus, autós háttámla védő. Az őszi és tavaszi esőzések alkalmával az autóban a gyermek óhatatlanul is, na meg persze mókából is ráteszi a lábát az ülés háttámlájára, ami persze ettől aztán csupa sár lesz.  Ennek megelőzésére, és az autókárpit élettartamának megtartása érdekében használhatjuk ezt a remek eszközt. Egy egyszerű mozdulattal felcsatolható a fejtámlára, alul pedig két zsinór segítségével rögzíthetjük az első üléshez alul, az oldalánál. Nincs többé sáros huzat és kárpit, a háttámla védő egy könnyed mozdulattal letörölhető, és az autó tiszta marad.

Mérete: 59 x 44 cm

Csak 2 maradt készleten

Cikkszám: A0072 Kategória:

Leírás

Autó háttámla védő

Nagyon praktikus, autós háttámla védő. Az őszi és tavaszi esőzések alkalmával az autóban a gyermek óhatatlanul is, na meg persze mókából is ráteszi a lábát az ülés háttámlájára, ami persze ettől aztán csupa sár lesz.  Ennek megelőzésére, és az autókárpit élettartamának megtartása érdekében használhatjuk ezt a remek eszközt.

Egy egyszerű mozdulattal felcsatolható a fejtámlára, alul pedig két zsinór segítségével rögzíthetjük az első üléshez alul, az oldalánál. Nincs többé sáros huzat és kárpit, a háttámla védő egy könnyed mozdulattal letörölhető, és az autó tiszta marad. Kisgyermekes szülők számára, akik autóval közlekednek, az egyik legcsodálatosabb találmány. Átlátszó műanyagból készült, tisztítása pedig egy nedves ruhával is történhet. Az autó pedig tiszta marad 🙂

Mérete: 59 x 44 cm

Tipp: Ha 9-36 kg-os gyerekülést használsz, és szeretnéd a gyerekülést puhábbá, és vidámabbá varázsolni, rendeld meg kínálatunkból a babakocsi ülőpárnát, mely autós ülésbe is behelyezhető.

További információk

Tömeg 50 g