Arc maszk logóval (több féle színben)

1.190 Ft tartalmazza az Áfát

Arc maszk logóval

Textil arc maszk, mely segít megelőzni azt, hogy arcunkhoz, szánkhoz érjük. Köhögés, tüsszögés esetén a környezetbe jutó vírusok/baktériumok egy részét felfogja. a maszk felülről nyitott, így szűrő réteget is el lehet benne helyezni. Mosógépben mosható, többször használható. Anyaga: pamut

 

Több féle színben készítjük

Kiürítés
Cikkszám: R2001-2 Kategória:
200 darab feletti mennyiség esetén 10% kedvezményt biztosítunk.

Leírás

Arc maszk logóval (több féle színben)

A 2020-as év velejárója a maszk viselet, melyet kötelező hordani, amint belépünk egy üzletbe. Ha már hordani kell, akkor hordjunk olyat, ami kényelmes, és puha, és jól áll. Megalkottuk tehát az arc maszk íves verzióját is, melyet puha pamutból készítünk, a sebészmaszkoknál is használatos, puha, gumis fülrésszel. Textil arc maszk, mely segít megelőzni azt, hogy arcunkhoz, szánkhoz érjük. Köhögés, tüsszögés esetén a környezetbe jutó vírusok/baktériumok egy részét felfogja. Mosógépben mosható, többször használható. Fülre akasztós kivitel.

Úgy véljük, hogy a cégek arculatához (jelen helyzetben) az egyedi, céglogós arc maszk tökéletesen illő eszköz, és egyben reklámfelület is. Miért ne használná ki? Akárhová belépnek alkalmazottai, azonnal egyértelművé válik, hogy melyik céghez tartoznak, ha egyedi maszkot viselnek.

A kért logót/grafikát kérjük küldje meg számunkra e-mailben (info@horgoltbabaholmik.com).

Anyaga: pamut, két rétegű

Minta nélküli, egyszínű arc maszk is megtalálhatóak webáruházunkban.

Megrendelés során kérjük válassza ki, hogy gyermek (3-9 éves kor), vagy felnőtt méretet szeretne, és hogy milyen színebn készítsük el.

További információk

Tömeg 2 g
Méret

felnőtt

Szín

, , , , , , , , ,