Arc maszk íves (több féle színben)

790 Ft tartalmazza az Áfát

Arc maszk íves (több féle színben)

A 2020-as év velejárója a maszk viselet, melyet kötelező hordani, amint belépünk egy üzletbe. Ha már hordani kell, akkor hordjunk olyat, ami kényelmes, és puha, és jól áll. Megalkottuk tehát az arc maszk íves verzióját is, melyet puha pamutból készítünk, a sebészmaszkoknál is használatos, puha, gumis fülrésszel. Textil arc maszk, mely segít megelőzni azt, hogy arcunkhoz, szánkhoz érjük. Köhögés, tüsszögés esetén a környezetbe jutó vírusok/baktériumok egy részét felfogja. Mosógépben mosható, többször használható.

Anyaga: pamu

Megrendelés során kérjük válassza ki, hogy gyermek (1-6 éves kor) vagy felnőtt méretet szeretne, és hogy milyen színebn készítsük el.

Kiürítés
Cikkszám: R2005 Kategória:

Leírás

Arc maszk íves (több féle színben)

A 2020-as év velejárója a maszk viselet, melyet kötelező hordani, amint belépünk egy üzletbe. Ha már hordani kell, akkor hordjunk olyat, ami kényelmes, és puha, és jól áll. Megalkottuk tehát az arc maszk íves verzióját is, melyet puha pamutból készítünk, a sebészmaszkoknál is használatos, puha, gumis fülrésszel. Textil arc maszk, mely segít megelőzni azt, hogy arcunkhoz, szánkhoz érjük. Köhögés, tüsszögés esetén a környezetbe jutó vírusok/baktériumok egy részét felfogja. Mosógépben mosható, többször használható. Fülre akasztós kivitel.

Anyaga: pamut, két rétegű

Tipp: Egyedi nyomattal is rendelhetőek nálunk. Tekintsd meg kínálatunkban őket.

Megrendelés során kérjük válassza ki, hogy gyermek (3-9 éves kor) vagy felnőtt méretet szeretne, és hogy milyen színebn készítsük el.

További információk

Tömeg 2 g
Méret

felnőtt, gyerek (3-9 éves)

Szín

, , , , , , , , ,