Üdvözlöm a Horgolt Baba Holmi Kft honlapján.

A Horgolt Baba Holmi 2013-ban alakult meg, mely kezdetekben egyéni vállalkozásként működött, azonban mára már továbbfejlődött, és jelenleg is Kft-ként üzemel. Azért hoztam létre vállalkozásomat, mert kisfiam csecsemő korában megözvegyültem, és így próbáltam magunk számára megélhetést teremteni. Vállalkozásomat igyekszem tőlem telhetően a legnagyobb odaadással, kreativitással üzemeltetni, hogy hosszútávon is fenntartható legyen és sok gyermeknek okozhasson örömet. Minden egyes vásárlással hozzájárulnak a vevőink ahhoz, hogy egy félárva gyermek napjai szebbek lehessenek.

Cégem mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb körben szolgálja ki vevőit. Éppen ezért a termékpaletta folyamatosan bővül. Így próbálok kedveskedni mind a hölgy, mind a férfi vevők számára.
Mára már nem csak baba termékekkel foglalkozik a vállalkozás, választékunkban megtalálhatóak az egyedi, kézzel készített bébi termékek mellett az autót/motort szépítő dolgok, lakberendezési tárgyak, ajándéktárgyak, konyhai kiegészítők és még sok más.

Mivel nekem is van gyermekem, tudom, hogy mik azok a fontos kritériumok, amelyeknek egy egyedi baba termék meg kell feleljen azért, hogy vásárlóim elégedettek legyenek. A kézzel készült termék nem csak egyedi és kitűnő ajándék, hanem tele van szeretettel is, mely gépi elkészítéssel nem helyettesíthető.

A termékeket a webáruház menüpontra kattintva érheti el.

Jó vásárlást kívánok!

Kolák Noémi – ügyvezető
Horgolt Baba Holmi Kft

Megnézem a webáruházat