Bemutatkozás

Üdvözlöm a Horgolt Baba Holmi Kft honlapján.

A Horgolt Baba Holmi 2013-ban alakult meg, mely kezdetekben egyéni vállalkozásként működött, azonban mára már továbbfejlődött, és jelenleg is Kft-ként üzemel. Azért hoztam létre vállalkozásomat, mert kisfiam csecsemő korában megözvegyültem, és így próbáltam magunk számára megélhetést teremteni. Vállalkozásomat igyekszem tőlem telhetően a legnagyobb odaadással, kreativitással üzemeltetni, hogy hosszútávon is fenntartható legyen. Minden egyes vásárlással hozzájárulnak a vevőink ahhoz, hogy egy félárva gyeremek napjai szebbek lehessenek.

Cégem mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb körben szolgálja ki vevőit. Éppen ezért a termékpaletta folyamatosan bővül. Így próbálok kedveskedni mind a hölgy, mind a férfi vevők számára.
Mára már nem csak horgolt termékekkel foglalkozik a vállalkozás. Választékomban megtalálhatóak: egyedi, kézzel készített bébi termékek, autót/motort szépítő dolgok, lakberendezési tárgyak, órák és ékszerek, ajándéktárgyak, konyhai kiegészítők és még sok más.

A horgolt baba termékeket több, mint 15 éves gyakorlatnak köszönhetően, magas minőségben, magas minőségű anyagokból készítem el, mégis elérhető áron. Mivel nekem is van gyermekem, tudom mik azok a fontos kritériumok, amelyeknek egy egyedi baba termék meg kell feleljen azért, hogy vásárlóim elégedettek legyenek. A kézzel készült termék nem csak egyedi, kitűnő ajándék, hanem tele van szeretettel is, mely gépi elkészítéssel nem helyettesíthető.

A termékeket a webáruház menüpontra kattintva érheti el.

Jó vásárlást kívánok!

Kolák Noémi – ügyvezető
Horgolt Baba Holmi Kft