Hűségprogram

Az akció időtartama: 2014.06.25-étől visszavonásig érvényes.

A pontgyűjtés menete: 

A 2014.06.25-én 0:00 után a www.facebook.com/horgoltbabaholmi , illetve a www.horgoltbabaholmik.com oldalon megvásárolt (és kifizetésre került) termékek után minden elköltött 100 Ft után 1 ponttal kedveskedek vevőimnek. Pontot minden termék megvásárlásával lehet szerezni.

Pontok beváltása:

Amennyiben hűségpontjainak száma eléri a 300at, jogosulttá válik egy egyszeri alkalommal felhasználható 7%-os vásárlás végösszegi kedvezményre. Ezt megrendelésekor megjegyzés mezőben szíveskedjék feltüntetni, ha pontbeváltással szeretne élni, vagy e-mailben.

Amennyiben úgy dönt, hogy pontjait tovább gyűjti, és pontjainak száma eléri a 450et, jogosulttá válik egy egyszer alkalommal felhasználható 10%-os vásárlás végösszegi kedvezményre. A pont beváltással így bármelyik termék megvásárolható kedvezményesen is ( a megfelelő számú hűségpontok beváltása esetén).

Pontok érvényessége:

A 2014.06.25-étől megszerzett pontok nem évülnek el, azokat csak egyszer lehet felhasználni, korlátlanul gyűjthetőek és az akció teljes ideje alatt érvényesek. Amennyiben a hűség program megszüntetésre kerülne, arról minden érintett felet (aki hűségpontokkal rendelkezik) az akció megszüntetése előtte legalább 90 nappal értesítek facebook üzenetben, vagy e-mailben.

Tájékoztatás összegyűjtött pontok egyenlegéről:

Az összegyűjtött pontokról a termék átvételekor (akár postai úton, akár személyesen) a termékről kiállított számláról tájékozódhat a vásárló. A számla alján mind az aktuális vásárlással szerzett pontok száma, mind az addig gyűjtött pontok összes egyenlege feltüntetésre kerül. Továbbá minden kedves vásárló, kérésére, bármikor tájékoztatást kaphat kérésére, az addig általa összegyűjtött pontok egyenlegéről e-mailben vagy facebook üzenetben.

Pontgyűjtésre fel! 🙂